Читайте нас в соціальних мережах

У зоні АТО загадково загинув молодий хлопець з Тернопільщини

Середа, 10 травня 2017 10:31
У День пам’яті та примирення, 8 травня, в зоні АТО трагічно загинув 21-річний Ярослав Смолінський з Тернопільщини. Хлопець був бійцем 2-ї окремої Галицької бригади Нацгвардії України. До ротації йому залишався тиждень.

Молодий захисник був родом із села Дітківці Зборівського району Тернопільської області. Ярослав служив у підрозділі Нацгвардії в Ужгороді, потім підписав контракт та відбув воювати на схід України. У зоні АТО він прослужив трохи більше місяця.

Та не ворожа куля забрала життя парубка, у якого попереду було усе життя. За офіційною інформацією, трагедія сталася у результаті необережного поводження зі зброєю співслуживця бійця. Той випадково вистрілив у хлопця у зоні проведення АТО. Та друзі хлопця не вірять у те, що ця смерть була випадковістю і вимагають правоохоронців розібратися у цій заплутаній історії, адже не відкидають версії умисного вбивства.

Натомість товариші загиблого кажуть, що не можуть навіть слова поганого сказати у сторону Ярослава. І не тому, що він вже мертвий, а тому, що він був справжнім другом, абсолютно безконфліктною людиною та душею компанії. Вічна пам’ять Герою.

Коментарі  

0 #1 Наталия 19.05.2017, 19:08
Мої щирі співчуття. Мого сина в березні також застрелив камандир в себе в кабінеті. При двох свідках. Йому теж оставалось неділя до ротації. Теж підписав контракт.Олегу було 22 роки під Авдієвкою.
Батьки будь ласка звяжіться зі мною. Добитись самим правди дуже тяжко.
Мій номер 0639711805
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ