Читайте нас в соціальних мережах

У Тернополі змайструють височезну браму з ложок, виделок та іншого кухонного начиння

Четвер, 27 квітня 2017 17:52
Організатори нового для міста фестивалю «Тернопільська брама» «привідкрили завісу» та розповіли, що цікавого відбуватиметься впродовж триденного фесту вже наступного тижня.

- По-перше, це гастрономічно-музичний фестиваль, а отже буде багато смаколиків та драйву. Так, якому місцеві заклади презентують свої найкращі страви та будуть дивувати кулінарним рекордом – найдовшою в Україні 400-метровою ковбасою. Цікавою буде і розважальна програма, на яку запрошено більше десятка відомих груп, серед яких – учасники «Х-фактору» та фіналісти відбіркового туру «Євробачення» в Україні, - повідомляють ініціатори святкового дійства.

Крім того відомо, що на фестивалі збираються встановити ще один цікавий рекорд. Зокрема, збудують браму із різноманітного кухонного начиння, серед якого пляшки, виделки, ложки тощо. Висота унікальної брами становитиме близько семи метрів.

- Брама для фестивалю та усього міста стане дуже символічною. Адже через неї ми запросимо туристів у Тернопіль – у світ смачних страв, локальної культури та у вир фестивалів, — додають організатори.

Як ми вже повідомляли, «Тернопільська брама» відбудеться 5, 6 та 7 травня на Театральному майдані. Початок о 14.00 год. Вхід на усі концерти абсолютно безкоштовний, тому не пропустіть та кличте у гості до Файного друзів.

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ