Читайте нас в соціальних мережах

На Тернопільщині декларації про доходи подаватимуть усі?

Вівторок, 25 квітня 2017 13:23
Для мешканців Тернопілля, як і для усіх українців, Кабмін готує черговий «сюрприз». Кабінет міністрів планує до кінця 2017 року розробити законопроект про введення загального декларування доходів громадян та податковий контроль витрат фізичних осіб непрямими методами.

Про це йдеться в пріоритетному плані дій уряду на цей рік, затвердженому постановою Кабміну. Зокрема, законопроект передбачатиме запровадження автоматизованої системи моніторингу відповідності витрат фізичних осіб отриманим доходам.

Зауважимо, що 31 жовтня минулого року завершився перший етап подання електронних декларацій за 2015 рік для суб'єктів декларування, які займають відповідальне та особливо відповідальне становище. Введення системи електронного декларування активів чиновників було вимогою всіх основних міжнародних партнерів України, серед яких МВФ, Світовий банк, ЄБРР, ЄС і США.

А яка ваша думка з цього приводу? Чи доцільне таке нововведення в країні?

Коментарі  

+1 #2 Іван 27.04.2017, 08:57
Зоряна Ви праві 100%
Скарга
+3 #1 Зоряна 25.04.2017, 14:02
А що вже посадили хоч одного з мільйонів хабарників? Тобто хабарники хочуть щоб ті, з кого вони живуть подавали декларації щоб бачити як можна ще гроші видурити? Дурних нема!
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ