Читайте нас в соціальних мережах

У Тернополі за 500 гривень учасниця "МастерШефу" навчить кожного готувати вишукані страви

П'ятниця, 21 квітня 2017 11:54
Тернополян кличуть на майстер-клас від відомої учасниці кулінарного телепроекту «МастерШеф–6». Олена Іващук навчить усіх охочих готувати дві свої улюблені страви високої кухні. Звісно, не безкоштовно.

Як розповідають організатори заходу, участь у майстер-класі від іменитої зірки кулінарного шоу вартуватиме 500 гривень. При цьому, бажаючим навчитися готувати, роздадуть підготовлений інвентар та продукти для роботи. Відомо, що готуватимуть курячу грудинку з грушею та закуску із мідій. Під час приготування страв Олена підходитиме до кожного зі своїх тернопільських учнів та допомагатиме на процесах, спілкуватиметься з публікою.

«Я давно хотіла поділитися з вами отриманими знаннями нателепроекті «МастерШеф». І тому ми з вами приготуємо дві мої улюблені страви. Не можу дочекатися зустрічі з вами, бо дійсно скучила за тією шаленою атмосферою. З радістю відповім на усі запитання та відкрию прості секрети бездоганних кулінарних шедеврів. Навчіться дивувати своїх близьких, я вам в цьому допоможу з великим задоволенням», - пише у соцмережі Олена Іващук.

Майстер-клас проведуть у ПТУ ресторанного сервісу і торгівлі 30 квітня. Попередня реєстрація учасників за номером телефону: 0974135847. Кількість місць обмежена.

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ