Читайте нас в соціальних мережах

Ще одне місто Тернопільщини відновило теплопостачання шкіл та садочків

Четвер, 20 квітня 2017 14:42
У місті Чортків відновили теплопостачання окремих загальноосвітніх та дошкільних навчальних закладів.

Як повідомили у прес-службі Чортківської мерії, у зв’язку з пониженням середньодобової температури Чорктівський міський голова Володимир Шматько видав розпорядження “Про відновлення опалювального сезону 2016-2017 року у місті Чорткові”.

Відновлено теплопостачання у дошкільних навчальних закладах № 1, 3, 5, 6, 8, ЗОШ І-ІІІ ступеня № 6 та загальноосвітній школі-інтернат.

Приміщення ЗОШ І-ІІІ ступеня №6, загальноосвітня школа-інтернат та ДНЗ № 1, 6, та 8 обладнані системами індивідуального опалення, завдяки чому у цих закладах вдалося продовжити теплопостачання.

У ДНЗ № 3 та № 5 продовжено теплопостачання, оскільки ці дошкільні навчальні заклади підключені до котельні, котра знаходиться біля Чортківської ЦКРЛ і технічно справна.

Відновити теплопостачання у інших загальноосвітніх навчальних закладах міста та ДНЗ № 7 та ДНЗ № 9 наразі неможливо, оскільки вони підключені до центральної системи теплопостачання.

«Усі котельні міста вже опломбовані на літній період, тому немає технічної можливості запустити опалення», - пояснили у Чортківському управлінні з експлуатації газового господарства ПАТ “Тернопільгаз.

Адміністрації цих навчальних закладах рекомендовано скоротити навчання у школах і перебування дітей у дошкільних навчальних закладах.

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ