Читайте нас в соціальних мережах

Місто на Тернопільщині поплатиться за критику партії БПП (Відео)

Середа, 19 квітня 2017 18:10
Заліщицька організація партії «Блок Петра Порошенка» збирається подавати в суд на міську голову Заліщиків Аллу Квач. Причина – виступ жінки у програмі Михайла Саакашвілі «Інша Україна».

Про це розповів екс-губернатор Одещини Михайло Саакашвілі на своїй сторінці в Facebook.

Саакашвілі розповів, що БПП вимагає у мера Заліщиків Алли Квач вибачень і спростування за її висловлювання в ефірі політичного ток-шоу, що «в БПП пішла одна шваль».

Зокрема, Квач заявила: «... так як я дивлюся по своєму місту в БПП пішла сама шваль, туди пішли люди, які хочуть дорватися до землі, до грошей, які хочуть вирішувати всі питання… Я суджу по свого міста, але думаю, що він є відображенням всієї України. Ці люди роблять бізнес на крові».

За словами Саакашвілі, щоб мер «довго не роздумувала, вони прислали до неї перевіряючі органи і оштрафували міська рада під надуманим приводом».

«А ви як думаєте, повинна Алла вибачитися? Що ви думаєте про теперішнє БПП?» - задався питанням колишній глава Одеської області і виклав фотокопію документа, надісланого Квач з БПП.

Нагадаємо представляючи Аллу Квач у своїй передачі «Інша Україна» Михайло Саакашвілі зазначив: «У цієї жінки разом з чоловіком стоматологічний кабінет в маленькому місті Заліщики на Тернопільщині. Вона не цікавилася політикою доти, поки її 22 річний син, який пішов на війну в перші ж дні, не загинув смертю хоробрих.

Алла стала задавати політичні питання, а її співгромадяни запропонували їй балотуватися в мери. Але Заліщики - стратегічне місто для олігархів, бо вони збираються будувати там гідроелектростанцію через кіпрський офшор. Тому олігархи пручалися і вклали в це багато грошей, але Алла все ж перемогла за допомогою небайдужих громадян.

Якраз для розкрутки таких нових політичних фігур як Алла я і буду використовувати нашу народну передачу. Послухайте і запам'ятайте її, вона - блискуче майбутнє загальнонаціональної політики».

 

 

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ