Читайте нас в соціальних мережах

Маленьких красунь кличуть сьогодні на кастинг "Міні Міс Тернопіль 2017"

П'ятниця, 31 березня 2017 10:09
Вже шостий рік поспіль у місті Тернополі організовують фестиваль краси і таланту «Міні Міс Тернопіль 2016»/ «Міні топ модель Тернопіль 2016». Сьогодні ж маленьких красунь разом із їхніми батьками запрошують на кастинг конкурсу.

Участь у відборі зможуть взяти дівчатка від 6 до 14 років, які виступатимуть на фестивалі у трьох категоріях: 6 - 8 років, 9 - 11 років та 12 - 14 років.

- Починаючи з 2017 року оргкомітет фестивалю впроваджує соціальний проект «Щоденник добрих справ». За найкращі соціальні проекти учасниці отримають спеціальні відзнаки. Одним з важливих етапів Фестивалю також є шоу талантів, під час якого учасниці демонструють свої вміння та досягнення - танок, пісня, мізансцена, декламація віршів, презентація власних виробів (картини, рукоділля). Останній, найкрасивіший вихід - це дефіле у яскравих сукнях, яке передує найбільш хвилюючій частині вечора - церемонії нагородження, під час якого кожна з учасниць буде нагороджена пам'ятним дипломом, стрічкою, короною, - повідомляють організатори конкурсу - регіональне представництво Національного фестивалю громадська організація «Перша Леді».

Отож кастинг відбудеться сьогодні, 31 березня о 17:00 в приміщення комунального підприємства «Тернопільський центр дозвілля та молодіжних ініціатив ім.Довженка», що на проспекті Злуки, 45. Не пропустіть можливість подарувати своїм красуням свято! Переможниці у всіх номінаціях матимуть можливість прийняти участь у Національних фестивалях краси.

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ