Читайте нас в соціальних мережах

Екс-начальник тернопільської обласної міліції Облещук попався п’яним за кермом

Четвер, 30 березня 2017 23:00
Кілька днів тому екс-начальника головного управління МВС України у Тернопільської області Василя Облещука працівники патрульної поліції зловили п’яним за кермом власного автомобіля.

Подія відбулася 26 березня цього року о 2-ій годині 40 хвилин за адресою, вул. Шпитальна, 2. Зрозуміло, колишній правоохоронець, який ледь зв’язував склади слів, відмовився проходити тест на вміст алкоголю у крові. 21 квітня цього року має відбутися перше судове засідання стосовно пана Василя.

Варто зауважити, що патрульні зупинили автомобіль «Вольксваген Пассат» з номерними знаками «ВО 5050 …» у безпосередній близькості до будинку, в якому живе Василь Облещук. Після складання протоколу поліцейськими колишній начальник відмовився проходити драг-тест, і лише великими літерами у протоколі написав «БУДУ ПОЯСНЮВАТИ СВІЙ СТАН У СУДІ!».

Правоохоронці зафіксували порушення правил частиною 2 Статті 130  Кодексу України про адміністративні правопорушення - Керування транспортними засобами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції. Зі складеного протоколу виходить, що пана Облещука зупинили у стані алкогольного сп’яніння уже не вперше. Санкція за таке порушення тягне за собою штраф у більше як 20 тисяч гривень та позбавлення права кермування терміном на три роки.  

Розглядати справу Василя Облещука буде суддя Тернопільського міськрайонного суду Позняк Василь Михайлович. Перше засідання заплановане на 21 квітня.

 

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар