Читайте нас в соціальних мережах

Із центральної площі Підволочиська в АТО відправилася відремонтована техніка тернопільських артилеристів (фоторепортаж)

Субота, 25 березня 2017 20:23
У п’ятницю, 24 березня, із центральної площі селища міського типу Підволочиськ місцеві мешканці відправили відремонтовану військову техніку. Колона рушила на схід України у зону АТО.

Підволочиські підприємці власними силами відремонтували чотири одиниці техніки для військовослужбовців 44-ї артилерійської бригади, яка базується у Тернополі. Нове життя отримали БТР, КамАЗ, колісний евакуаційний тягач на базі «Уралу» та автомобіль медичної служби.

Нагадаємо, ще в січні цього року до місця постійної дислокації на Тернопільщину повернулось понад півтори сотні військовослужбовців 44-ої окремої артилерійської бригади. Разом із собою солдати привезли і техніку, яка після перебування та використовування на Сході, потребувала ремонту.

Військові з Підволочищини знайшли небайдужих краян, які відгукнулися за власний кошт і власними силами відновити техніку. Серед таких волонтерів і депутат Підволочиської районної ради від політичної партії «Українське об’єднання патріотів - УКРОП» Олег Збрик.

«Ремонтувати довелося всі чотири автомобілі, - розповідає Олег Збрик. – Найбільше довелося попрацювати на БТРом. Його у зону АТО завезли з Рівненщини ще два роки тому. З постійними поломками він там так і перебував. Вже тут нам довелося повністю відремонтувати двигун та здійснити дуже багато зварювальних робіт.»

Значне відновлення довелося зробити і КамаАЗу, і тягачу. З центральної площі Підволочиська вони поїхали своїм ходом.

Ремонт техніки коштував понад 150 тисяч гривень. Тепер вона знову придатна до використання у бойових цілях.

«Відновили практично деякі агрегати, механізми, зробили рихтувальні роботи, відновили мотор бронетранспортеру, відновили також двигун на автомобілі КамАЗ,» - повідомив заступник командира 44-ї окремої артилерійської бригади ЗСУ Володимир Затурський.

 

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ