Читайте нас в соціальних мережах

Тернопільський суд скасував виправдувальний вирок обвинуваченому у наркоторгівлі

П'ятниця, 24 березня 2017 09:38
Колегія суддів апеляційного суду Тернопільської області скасувала вирок Тернопільського міськрайонного суду щодо особи, обвинуваченої у наркоторгівлі.

Органи досудового слідства обвинувачують раніше судимого 40-річного чоловіка у незаконному придбанні, зберіганні з метою збуту та незаконному збуті особливо небезпечних наркотичних засобів, вчиненому повторно та в незаконному придбанні, зберіганні наркотичних засобів, без мети збуту, у великих розмірах.

«Розглядаючи впродовж тривалого часу кримінальне провадження, суд першої інстанції виправдав Руслана М. у зв’язку з недоведеністю вчинення ним інкримінованих правопорушень»,- повідомили у прес-службі апеляційного суду.

В апеляційній скарзі прокурор просив вирок Тернопільського міськрайонного суду скасувати та винести новий, яким визнати підозрюваного винним у вказаних правопорушеннях і призначити покарання у виді 8 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

«Перевіривши матеріали кримінального провадження та дослідивши докази, колегія суддів встановила, що при судовому розгляді суд першої інстанції не дотримався вимог норм кримінального процесуального закону, допустив неповноту судового розгляду, а його висновки не відповідність фактичним обставинам справи», - йдеться в повідомленні прес-служби апеляційного суду Тернопільської області.

Колегія суддів апеляційного суду призначила новий розгляд у суді першої інстанції в іншому складі суду, за результатами якого необхідно провести судовий розгляд кримінального провадження в повному обсязі та, дотримуючись вимог кримінального процесуального закону, прийняти законне, обґрунтоване та справедливе рішення.

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ