Читайте нас в соціальних мережах

На реконструкцію скверу імені Віктора Гурняка виділили мільйон гривень

Середа, 22 березня 2017 12:30
Нове освітлення та лавочки, оновлене покриття та висадження зелених насаджень. Такі зміни вже цього року чекають на сквер, який розташований між житловими будинками на вул. Медовій та Танцорова.

Начальник управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології Олег Соколовський каже, що концепція реконструкції скверу – це робота молодих архітекторів з ініціативи Urban.te, яку вони презентували із назвою «Сквер волонтерів пам’яті Віктора Гурняка».

На своїй сторінці у ФБ архітектори повідомляють, що розробляючи концепцію даного скверу, вони тісно спілкувались з сім’єю Віктора, його друзями, пластунами та дізнались багато про те, якою світлою, активною, талановитою та усміхненою людиною він був…

Саме тому сквер хочуть бачити, як місце, де активно проводить час молодь, де відбуваються вуличні лекції, презентації, фотовиставки, де створюються і обговорюються нові ідеї. На основі концепції фахівці КП «Місто» у співпраці з учасниками ініціативи розробляють проектну документацію.

Як повідомляють в управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології ТМР, самі ж ремонти у сквері розпочнуться після оформлення усіх документів, тендерних процедур та з настанням сприятливих погодних умов.

До слова, на реконструкцію скверу з міського бюджету передбачено майже мільйон гривень.

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ