Читайте нас в соціальних мережах

Замість вікон – фанера: вулицями Тернополя їздить маршрутка-трансформер (Фотофакт)

Середа, 22 березня 2017 11:07
Незвичний громадський транспорт можна побачити на дорогах Тернополя. Наприклад в маршрутці №19 вікна і двері замість скла оббили фанерою.

Фото транспортного ноу-хау в спільноті «Тернопільські плітки» оприлюднив Олег Різник.

«Кажуть, замість неекологічного та шкідливого скла тернопільські маршрутки першими в Україні переходять на екологічне та естетично прекрасне деревляне «засклення», - коментує фото пан Олег.

Тернополяни вже встигли охрестити маршрутку – трансформером. Мовляв сьогодні вона «броньована», а завтра зможе з легкістю перетворитися у кабріолет.

«Це напівброньована маршрутка. Буде проїзд по 5 грн, тоді забронюють всю. А, можливо, ще й гусениці поставлять для легшого пересування по наших дорогах», - пише пан Андрій.

«Може взагалі на літо зроблять з неї кабріолет і скло не треба буде вставляти», - продовжує пан Павло.

В управлінні транспорту, комунікацій та зв’язку ТМР ситуацію пояснюють просто: маршрутка потрапила в аварію. В неї в'їхала вишка, яка ремонтувала освітлення. В маршрутці посипалося скло, а це означало що вона не може виїхати на маршрут. Однак, щоб не створювати незручностей для пасажирів, було прийнято рішення тимчасово залатати пошкодженні місця фанерою. Проте сьогодні, 22 березня, у громадському транспорті встановлять нове скло. Відтак маршрутка №19 курсуватиме з новими вікнами.

8675

 

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ