Читайте нас в соціальних мережах

Легендарному тернопільському оркестру - чверть століття

Вівторок, 21 березня 2017 17:27
З нагоди 25-ліття тернопільського Муніципального Галицького камерного оркестру, а також 70-річчя його художнього керівника і диригента, народного артиста України – Василя Феленчика, у кінотеатрі «Перемога» відбулася святкова імпреза, яка зібрала повен зал глядачів.

Ювілейний концерт був переповнений приємних сюрпризів – це і класичні твори, і світові перлини музики, а також джаз та навіть рок. За словами музикантів, виконання рок-хітів – це нова сторінка у творчості оркестру.

У святковій залі з чвертьстоліттям муніципальний оркестр вітали не лише поціновувачі творчості колективу, але і музиканти, які свого часу працювали в ньому, представники влади та громадськості. Багато приємних квітів та теплих слів отримав і маестро – Василь Феленчак. Його із подвійним святом прийшли привітати друзі, колеги та учні.

«Мої слова - це музика. Зараз наш колектив на вершині своєї творчості і ми щасливі, що можемо дарувати музику і виступати для тернопільських глядачів», - сказав на завершення Василь Феленчак та низько вклонився вдячній та щирій публіці, заради аплодисментів якої вже 25 років оркестр невтомно працює.

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ