Читайте нас в соціальних мережах

«Я зробила все, що від мене залежало», - співачка з Тернополя про участь у шоу «Голос країни» (Відео)

Понеділок, 20 березня 2017 19:55
Вчора в ефірі популярного шоу «Голос країни» виступила уродженка Тернополя 29-річна Христина Дмитрик.

Дівчина виконувала пісню у дуеті із учасницею Мартою Адамчук. До участі у телешоу Марта працювала на бек-вокалі у Потапа і Насті. Для дівчини це був колосальний досвід, величезні стадіони, натовпи шанувальників. А Христина хоча народилася у Тернополі останні 17 років жила у Лондоні. В Англії тернополянка керує хором, до складу якого входить 400 людей. Христина вирішила що їй варто починати сольну кар’єру. Реалізовувати себе приїхала на Батьківщину.

Для сліпих прослуховувань Христина обрала пісню «Нева», автором якої є тренер «Голосу країни» Сергій Бабкін. Він і оцінив вокальні здібності дівчини та запросив її до своєї команди.

Під час вокального двобою Христина та Марта також заспівали пісню їхнього тренера –  «Ще осінь зовсім молода». Виконання пісні припало до душі як і суддям, так і глядачам шоу.

Як зауважив Сергій Бабкін двоє учасниць добре справились із завданням, однак Марта більше пройнялася піснею і зробила її «своєю», тому обрали саме її.

«Я зробила все, що від мене залежить. Тепер доведеться пакувати валізи і їхати назад в Лондон», - підсумувала свій виступ Христина.

 

 

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ