Читайте нас в соціальних мережах

Наймолодша депутатка обласної ради зустрілася зі студентами двох тернопільських вузів

Понеділок, 20 березня 2017 17:16
У рамках програми «Активна громада: право вибору» в Тернополі провели зустрічі студентів ТНЕУ та ТНПУ ім. В. Гнатюка з наймолодшими депутатами міської ради - Павлом Бичем та обласної ради, «укропівкою» – Інною Вовчок .

Програма, що реалізовується за підтримки Національного демократичного інституту міжнародних відносин, покликана підвищити політичну просвіту громадян та залучити їх до дискусії про виборчу реформу в 24 населених пунктах України. Зокрема, у роботі з молоддю учасники ініціативи роблять акцент  на залученні до дебатів щодо політичної просвіти та реформи, зустрічах з виборними особами та навчанні вирішенню проблем через комунікацію з виборними особами. Реалізовуючи ці цілі, організатори влаштували зустріч студентів з молодими депутатами. Перед слухачами виступила і наймолодша депутатка Тернопільської обласної ради VI скликання, член фракції партії «УКРОП» - Інна Вовчок.

- Політика – це специфічна сфера: окрім амбіцій і таланту потрібно мати стійкий характер, досвід і терпіння. І на власному прикладі можу сказати, що боятися йти в політику не варто, я добре спілкуюся зі старшими колегами, вони підтримують, діляться досвідом, тобто немає авторитаризму. Всі ми розуміємо, що молодь є дуже важливим соціальним прошарком, провідником соціально-політичного, економічного і духовного відродження, авангардом змін у країні, - звернулася до студентів «укропівка».

Політик також наголосила на важливості участі молоді у виборчому процесі, а також на тому, як виборці можуть моніторити діяльність свого обранця, через які механізми можуть впливати. Окрему увагу було приділено темі передвиборчої програми, яка є фактичним планом дій кандидата до органу влади і ця інформація має добре вивчатися виборцями.

Наприкінці зустрічі слухачам було запропоновано стати учасниками «Школи громадської активності», в програмі якої: основи проектного менеджменту, методи прямої демократії, співпраця зі ЗМІ та владою.

Також організатори запланували аналогічні зустрічі зі студентами ТДМУ ім. І. Горбачевського та ТНТУ ім. І. Пулюя.

jH6V6jtx qo

 

 

ОСТАННІ НОВИНИ

Коментарі  

0 #1 Олько 20.03.2017, 18:31
м-дя...без слів...
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ