Читайте нас в соціальних мережах

На ремонт одного з відділень дитячої лікарні Тернополя плануюють витратити півмільйона гривень

Понеділок, 20 березня 2017 16:22
Днями тернополянка Лілія Шварчовська-Журавель опублікувала в спільноті «Від Тарнополя до Тернополя» пост із фотографіями жахливих умов перебування дітей, які лікуються в міській дитячій лікарні Тернополя. Зі світлин видно, що у відділені хаос, повна антисанітарія та переповненість хворими.

Ця інформація спричинила хвилю обурення серед місцевих жителів, які були шоковані побаченим. Та у міській раді Тернополя пояснили – причиною такої ситуації стало те, що в одному з відділень ведеться капітальний ремонт.

- Капітальний ремонт у інфекційно-діагностичному відділені міської дитячої лікарні розпочався з 10 березня. У зв’язку з цим, роботу інфекційно-діагностичного відділення переміщено у педіатричне відділення №2, яке, у свою чергу, переміщено у педіатричне відділення №1. Відтак склалася ситуація, що у педіатричному відділенні №3 одночасно розгорнута робота ще одного педіатричного відділення №1, - кажуть у відділі охорони здоров’я та медичного забезпечення ТМР.

Також в профільному відділенні запевняють, що у всіх відділеннях закладу з 10 березня 2017 року розміщені письмові інформаційні звернення до пацієнтів від адміністрації ТМДКЛ з принесенням вибачень за тимчасові незручності через капітальний ремонт приміщень.

Додамо лише, що за офіційною інформацією, на проведення капітального ремонту інфекційно-діагностичного відділення з бюджету міста виділено 500 тисяч гривень.

Коментарі  

+1 #1 Максим 20.03.2017, 16:51
На бруківку біля Бандери 8 мільйонів а на Дитячу лікарню яка в жалюгідному стані всьго о.5 це стидоба і ценізм Надала, шкода що в лікарні все бруквкою не можна закласти
Скарга

Додати коментар