Читайте нас в соціальних мережах

У Тернополі студенти-іноземці приміряли українські однострої (фото)

Понеділок, 20 березня 2017 15:00
В етно-галереї «Спадок» (ТЦ «Атріум) відзняли фотосесію для майбутнього телевізійного проекту про Тернопіль очима іноземців. У ній взяли участь студенти Тернопільського державного медичного університету.

Вони приміряли на себе українські однострої та розповіли про те, чому Тернопіль є містом для життя.

«Спілкування, перебування, навчання, емоції, сповідування традицій, переживання, кохання очима іноземних туристів та масу вражень наповнювало творчий процес. Приємним є те, що традиційний повсякденний та святковий одяг наших пращурів викликав неабияку радість, натхнення, енергію та шалене задоволення у студентів. Фотосесія майстерно виконана під пильним оком профі - Тарасом Хлібовичем на замовлення знімальної групи Держстаткіно», - пишуть в соцмережі «Фейсбук» організатори.

За їхніми словами, однією з родзинок проекту буде подача матеріалу, інтерв’ю через призму людських кордонів у порівнянні елементів строю та предметів побуту, музичних інструментів,стилю життя в минулому різних культур та національностей.

«Одне, що об’єднує, мабуть, усіх героїв це шана до давнини, старожитності та високе почуття гідності до своєї країни, традиції, культури і надзвичайна повага до України. А найвагоміше те, що спілкувалися, наспівували мелодії лише тільки рідною, нашою, українською», - додають автори телепроекту, який обіцяє бути цікавим та захоплюючим.

Як це було – далі на фото:

1-678

1-677

1-676

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ