Читайте нас в соціальних мережах

У центрі Тернополя побили не лише депутата, але й поліцейського

Субота, 18 березня 2017 14:28
Як вже повідомляли «Тернополяни» 16 березня троє невідомих молодиків напідпитку побили депутата міської ради Івана Сороколіта.

Інцидент трапився посеред білого дня на Театральному майдані. На щастя перехожі відразу викликали правоохоронців на надали депутату першу допомогу. Проте це ще більше обурило нападників. Відтак коли правоохоронці намагалися затримали дебоширів один з них почав опиратися та наніс тілесні ушкодження працівникові поліції - вдарив кулаком в обличчя.

«Правоохоронцям вдалося затримали дебоширів.  Застосовуючи спецзасоби, правоохоронці  доправили усіх трьох в міськвідділ поліції. Як з'ясувалося, молодики - жителі Тернопільського, Зборівського та Монастириського районів 1991-1994 років народження. Їм інкримінують статтю 296 частина 2 ККУ - хуліганство, вчинене групою осіб. Одного з них затримали відповідно до статті 208 КПК. Чоловік відповідатиме перед законом за статтями 342 частина 2 та 345 ККУ. Вирішується питання про обрання затриманому міри запобіжного заходу», - повідомляють у відділі комунікації НП Тернопільської області

Варто додати, що депутат міськради Іван Сороколіт не пов’язує даний інцидент зі своєю  політичною діяльністю.

«Дуже хочу надіятись, що це випадковість. Хоча дивні збіги дійсно є.  

Якщо це все ж моя персона - випадковість, то мене більше турбує інше... Що такі «заслужені вояки» поводять себе  по-бандитськи в білий день в центрі міста....», - повідомляє Іван Сороколіт у соцмережі.

 

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар