Читайте нас в соціальних мережах

У центрі Тернополя боєць ЗСУ приніс під двері «Сбєрбанку Росії» похоронний вінок та свічки (фото)

Середа, 15 березня 2017 01:16
Сьогодні, боєць Збройних сил України Микола Сивирин приблизно опівночі приніс під двері центрального офісу «Сбєрбанку Росії» у Тернополі, що по вулиці Руській, похоронний вінок та свічки.

За кілька хвилин на місце одразу прибули співробітники поліції.

«Якраз у день відзначення Дня добровольців поїхав на могилу свого бойового друга, який загинув від кулі російського снайпера під Маріуполем, - розповів поліцейським під фінустановою Микола Сивирин. – На мою думку, саме цей банк має нести безпосередню відповідальність за смерті наших хлопців. Саме цей банк, не соромлячись, заявляє, що виплачує гроші сепаратистам та найманцям на окупованому Донбасі. Нагадаю, що в останній час навіть сам міністр МВС Аваков заявив про необхідність припинення роботи якраз «Сбєрбанку». Тому сьогодні вирішив таким чином нагадати і вам, поліцейським, про слова вашого керівника і ще раз нагадати про діяльність російських банків, роботу яких в Україні потрібно припиняти.»

Поліцейські простояли на парковці біля банку хвилин десять і поїхали. На самому вінку боєць написав «Від добровольців – Для окупантів!»

«Вже зранку я розпочну наступну частину своєї акції. Буду заходити до керуючого кожного з цих російських банків з метою переконати добровільно припинити свою роботу,» - додав Микола Сивирин.

 

 

ОСТАННІ НОВИНИ

Коментарі  

+1 #3 Джек 15.03.2017, 13:18
Вінок треба ставити Стефкові Барні під двері,пора прийшла
Скарга
0 #2 Степан 15.03.2017, 09:37
ЩоЩо там той москаль недобитий цвенькає? Розплодилося іх в Тернополі як вошей.Настав час труіти нечисть.
Скарга
0 #1 Орест 15.03.2017, 09:04
А Альфа-Банк не російський?
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ