Читайте нас в соціальних мережах

На тернополян чекають "сюрпризи" від "Укрпошти": підвищені тарифи та нові опції

Вівторок, 14 березня 2017 17:38
«Укрпошта», яка по всій Україні має у своєму розпорядженні більш ніж 11 тисяч поштових відділень (в тому числі і на Тернопільщині), вирішила не відставати від інших у прагненні таки добити фінансово українців: поштарі готуються різко підвищити тарифи на свої послуги (відправку листівок, посилок, бандеролей тощо) — у середньому на 49,4%.

Про це повідомили в Нацкомісії, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації. На засіданні були як представники профспілки, так і роботодавці — вони «дружно» підтримали пропозицію «Укрпошти» про підвищення граничних тарифів. Таким чином, Нацкомісія дала добро на збільшення граничних тарифів на пересилання поштових карток, листів, бандеролей та рекомендованих відправлень по Україні на 59,6%, а посилок — на 22,0%

Поряд з тим, сьогодні, 14 березня "Укрпошта" ввела в дію два нові сервіси для клієнтів – переказ між картками та оплата послуг онлайн. Відтепер на офіційному сайті державного підприємства українці можуть перерахувати кошти з картки на картку або здійснити оплату будь-яких послуг.

При цьому "Укрпошта" гарантує, що грошові операції проходитимуть швидко, зручно та безпечно. Фінансові операції зможуть здійснити всі українці, які мають платіжні картки будь-яких банків Україні.

ОСТАННІ НОВИНИ

Коментарі  

+1 #1 ірина 14.03.2017, 19:37
Мабуть тепер будемо відправляти посилки тільки бусами, буде дешевше. І водіям забезпечене трудовлаштуванн я, а пошта відійде в історію, як колишні переговорні пункти.
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ