Читайте нас в соціальних мережах

У Тернополі керівництво "Укрпошти" попалося на розкраданні понад півмільйона державних коштів

Понеділок, 13 березня 2017 18:12
У Тернополі СБУ спільно з поліцією викрили розкрадання державних коштів посадовцями Тернопільської дирекції ПАТ «Укрпошта». Загалом йдеться про розтрату понад 600 тисяч гривень.

Злочинні оборудки викрила Служба безпеки України спільно з поліцією,, йдеться на сторінці СБУ у мережі "Фейсбук".

«Між «Укрпоштою» та місцевим підприємством була укладена угода з обслуговування реєстраторів розрахункових операцій, що використовуються відділеннями зв’язку. Насправді ж обслуговування касових апаратів здійснювалося безпосередньо працівниками Укрпошти. Маючи печатки та бланки підрядної організації, посадовці дирекції самостійно оформляли акти виконаних робіт, а також вносили відповідні відмітки у реєстраційні форми про нібито надання послуг», - повідомляють правоохоронці.

Під час обшуків у робочих кабінетах та помешканнях зловмисників оперативники спецслужби вилучили комп’ютерну техніку, документи бухгалтерського обліку та електронні носії даних.
Відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) Кримінального кодексу України.

Тривають слідчо-оперативні дії, спрямовані на документування протиправної діяльності та встановлення всіх фігурантів оборудки.

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ