Читайте нас в соціальних мережах

Не Європа: у Тернополі люди викидають сміття просто з вікна багатоповерхівки

Понеділок, 13 березня 2017 14:10
У Тернополі окермі люди вважають, що викидати з вікна сміття – цілком нормально. На ранок під будинком можна побачити недоїдки, упаковки від їжі та інший непотріб, які змушені прибирати працівники ЖЕКу.

Про це у спільноті «Від Тарнополя до Тернополя» написала Вікторія Кістерна.

«Живу в 9-типоверхівці, зіштовхнулась з проблемою, яка є м’яко кажучи, неприємною! Періодично (можливо, що кожної ночі, стверджувати не буду), певні "істоти", вирішили, що все сміття можна викидати через вікно. При цьому в під’їзді є сміттєпровід НА КОЖНОМУ ПОВЕРСІ). Можливо так швидше, можливо економлять на сміттєвих кульках, мене це не хвилює...але продовжується це вже не малий термін часу…», - пише дівчина у соцмережі «ВКонтакте».

Вікторія додає, що сміття регулярно викидають з вікна на вул. Київська, 10 (ост. під'їзд), але "на гарячому" хуліганів так ніхто і не спіймав.

Підписники спільноти, своєю чергою, пропонують варіанти як «вичислити» людей, яким лінь дійти в коридор до сміттєпроводу. Зокрема, встановити невелику веб-камеру, яка би зафіксувала момент. І тоді можна було б сміло йти з матеріалом в поліцію та притягувати винуватців до відповідальності за такі дії.

Коментарі  

+2 #1 Світлана 13.03.2017, 14:12
Оце ж така сама культура - де захотів там машину лишив, де захотів викинув. Колись в двір можна було тільки заїхати і виїхати для розгрузки на 5 хв. Повна анархія...
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ