Читайте нас в соціальних мережах

Через релігійні суперечки у селах на Тернопільщині почали з’являтися антиукраїнські написи (Фото)

Середа, 01 березня 2017 19:31
У селі Залізці Збаразького району невідомі розмалювали зупинку громадського транспорту. На стіні з’явилося два написи - «Слава Росії» та «Смерть Бандері».

За інформацією секретаря збаразької міської ради Романа Напованця такі випадки не поодинокі на Збаражчині. Причина, на думку політика, релігійна – більшість церков відмовляють від Московського патріархату та переходять до УПЦ КП.

«Село Залісці Збаразького району. Це не поодинокі випадки у Збаразькому районі після активного переходу церков з Московського у Київський патріархат.

Місцеві мешканці помітили бус бежевого кольору, з тернопільськими номерами 1395, марки Volkswagen T4.

На черговій сесії облради звернемося до СБУ щодо цих фактів.

Окремо обіцяю винагороду за будь-яку інформацію про цих «художників» – повідомив Роман Напованець у соціальній мережі.

 9876

 

ОСТАННІ НОВИНИ

Коментарі  

+2 #2 Таня 02.03.2017, 20:40
Кожен має право на віросповідання! !!Але чомусь поперек горла всім Московський Патріархат!!!Лю ди добрі ,сотні людей припадають в сектах"сатаніст ів",але всім байдуже,молодь пропадає в наркоманії,алко голізмі-всім байдуже!!!А от церква не дає їм спокою!!!Парадо кс!!!Тому що в нас на полицях супермаркетів і не тільки всі полиці забиті РФ-продукцією(і всі купують).Одного разу випадково в магазині біля мене стояла вже немолода пара і вони сперечались :чоловік говорив щоб жінка взяла пральних порошок РФ,та жінка категорично була проти!!Тоді не витримавши,я запитала:А Ви газом також не користуєтесь?На що вона відповіла:а я їсти на чому буду варити?....Ось так (і навіть якщо ми зараз газ купуємо у посередника,але початок йде з Росії)Так що ,любі мої давайте жити правильно,а не на публіку!НУ не хочуть люди ходити в МП церкву,право Ваше нехай КП-побудує новий храм для своєї громади!Це треба робити все мирним шляхом, а які тоді ми християни?
Скарга
+7 #1 Андрій 01.03.2017, 22:57
Скажіть їм, що Бандера давно вже помер, а "Росии" пишеться "России", бо вже якось не грамотно для русссььькоязічн их.
Скарга

Додати коментар