Читайте нас в соціальних мережах

Сьогодні до Тернополя приїде культовий український літератор

Вівторок, 28 лютого 2017 10:18
У Тернополі із мистецьким проектом «Розділові: Щастя не оминеш» сьогодні побуває відомий український письменник, лірик та перекладач Сергій Жадан. Відтак, усіх любителів творчості літератора запрошують о 19:00 в культурний центр «Бункермуз».

Представляє проект «Агенція АртПоле». «РоздІловІ» поєднують в собі поезію Сергія Жадана, музику Олексія Ворсоби та Влада Креймера, візуалізацію Олі Михайлюк (ідея твору).

— Звісно, це живий проект, котрий він твориться щоразу по-новому, що й робить його по-своєму унікальним. Але, разом із тим, проект існує вже тривалий час і має свої усталені обриси, зокрема музичні. Музика «Розділових», як на мене, попри всю свою незастиглість і спонтанність цілком заслуговує на те, аби її могли переслуховувати не лише на концертах. Це самодостатній матеріал, який містить у собі все, що потрібно справжній музиці — щемкість, гіркоту, пронизливість і надію. Тепер у цьому можна переконатись, просто увімкнувши запис, - розповідає Сергій Жадан.

Придбати квитки на сьогоднішню презентацію проекту можна в закладі «Бункермуз», або ТУТ. Окрім Тернополя «роздІловІ» побачать ще сім українських міст – від сходу до заходу.

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ