Читайте нас в соціальних мережах

Бодібілдер з Тернополя пройшов у 30-ку онлайн-кастингу проекту "Супермодель по-українськи"

Понеділок, 27 лютого 2017 16:00
24-річний бодібілдер з Тернополя Тарас Ковальчук пройшов у фінальний етап онлайн-кастингу відомого проекту «Супермодель по-українськи». Його, разом з 29-ма іншими учасниками обрала команда шоу.

«Дуже вдячний всім хто віддав за мене свій голос, я в 30-ці!!! Розпочинаю роботу над своїм відеороликом-презентацією. Нагадаю, що фінальне голосування триватиме впродовж 5-15 березня! Буду щиро вдячний за ваш голос раз в 24 години, протягом цих десяти днів», - написав хлопець на своїй сторінці в соцмережі.

«Отож зараз фіналістам необхідно в термін з 27 лютого по 5 березня включно зняти і вислати відеороботи. У 30-ці фіналістів усі набрані раніше голоси обнуляються. Голосування на фінальному етапі розпочинається з «чистого аркуша», за відеовізитки, які вислали нам фіналісти. Можливість голосувати доступна лише зареєстрованим на сайті користувачам. Проголосувати можна один раз на 24 години за одного з учасників онлайн-кастингу», - повідомляють організатори «Супермоделі по-українськи».

Учасник, чиє відео набере максимальну кількість голосів на сайті в період з 6 по 12 березня, автоматично потрапляє до 30-ки учасників третього сезону проекту модельного реаліті і отримує шанс поборотися за перемогу і звання «Топ-модель по-українськи». Переможець буде оголошений на сайті Нового каналу після перевірки голосів на предмет «накрутки», 15 березня.

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ