Читайте нас в соціальних мережах

П’ять тисяч відвідувачів та 90 тисяч гривень: чиновники похвалилися скільки заробили на тернопільській ковзанці

Неділя, 26 лютого 2017 16:30
Через потепління у центрі Тернополя розмерзлася ковзанка. Саме тому конструкцію почали демонтувати.

Роботи розпочали ще вчора. Встигли прибрати частину огорожі, решту – розберуть з понеділка.

«Довкола ковзанки було багато примерзлого снігу. Відтак, аби демонтували льодову арену треба було застосовувати ломи чи льодоколи. Також можна було посипати сніг та лід сіллю чи іншими реагентами. Але це могло б пошкодити бруківку. Тому ми були змушені чекати на гарну погоду», - розповів директор Тернопільського туристично-інформаційного центру Тарас Ковальчук.

Відтак, 25-го лютого комунальники приступлять до демонтажу. Підводячи підсумки, Тарас Ковальчук говорить впевнено – реалізований проект виправдав всі очікування. Перш за все – це доводять позитивні відгуки відвідувачів. Протягом зимового сезону, покататись на ковзанах зважились понад п’ять тисяч осіб.

 «Велика кількість позитивних відгуків, як від старшого покоління, так і від діток. Дуже багато було відвідувачів пенсійного віку, які казали, що вони на ковзанах не стояли вже останніх 20-30 років», - продовжує пан Тарас.

Стосовно фінансів, то тут також позитивний результат.

 «Це дало можливість заробити близько 90 тисяч гривень нашому комунальному підприємству. За рахунок цих коштів ми вперше за довгі роки діяльності самостійно сплатили і податки, і платежі до бюджету, і заробітну плату працівникам нашого туристично-інформаційного центру».

Директор Тернопільського туристично-інформаційного центру називає цьогорічний проект «Файного зимового містечка» – пробою пера. Тому, ще не попрощавшись із цією зимою, вже задумуються над планами на наступну.

За матеріалом ІНТБ 

Фото з веб-камер Тернополя

 

 

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар