Читайте нас в соціальних мережах

Тернополянка та її 6-річна донька отруїлися тортом з «Сільпо»

Середа, 22 лютого 2017 15:10
Тернополянка Галина та її 6-річна донька отруїлися тортом «Полуничний каприз», який придбали у торговому центрі «Сільпо».

Про це жінка повідомляє в інтернет-спільноті «Від Тарнополя до Тернополя». Каже, що цю новину попросила поширити її донька, яка хвилюється, щоб з іншими дітками такого не сталося.

«У неділю 19.02.2017  я з донечкою та друзями пішли прогулятися у ТРЦ «Подоляни», зайшовши у Сільпо, де донечка попросила придбати торт. Прийшовши додому ми з’їли по шматку десерту, але мене відразу насторожив «резиновий» смак жиле.

Вже через годину у малечі почала підніматися температура. З’явилася тошнота, рвота. Стало зрозуміло, що дитина отруїлась. Чому я впевнена що це торт, тому що всі рештки їжі були перетравленими, а от фрукти та желе ні.

Через пару хвилин у мене теж почались ті самі симптоми що у дитини. Не може бути такого, що одинакові симптоми виявились у двох людей одночасно після приймання одної і тої самої їжі просто так.

Це не перша історія після якої у мене чи моїх друзів виникає така ситуація. Єдине що я прошу пишіть правлені складники, що входять у торт. І перестаньте переклеювати дату зберігання», - розповідає пані Галина.

 87654

Додати коментар