Читайте нас в соціальних мережах

На Тернопіллі невідомі забили до смерті 53-річного чоловіка

Понеділок, 20 лютого 2017 13:09
На Тернопільщині вчора трапилася трагедія в одному з господарських приміщень у місті Кременець. Там без ознак життя жінка знайшла свого 53-річного екс-чоловіка. Про те, що він помер від тяжких тілесних ушкоджень стало відомо лише після проведеної судово-медичної експертизи.

Відомо, що на тілі та на голові були виявлені численні гематоми, у загиблого були поламані ребра, пошкоджені внутрішні органи, виняки в області грудей та черевної порожнини, а в очах – кров. Колишня жінка знайшла його в калюжі крові.

- Дружина загиблого повідомила, що уже тривалий час вони проживали окремо. Чоловік зловживав спиртними напоями і до нього неодноразово приходили товариші по чарці. Злочин кваліфікують як умисне тяжке тілесне ушкодження, вчинене способом, що має характер особливого мучення, або вчинене групою осіб. Одна з версій – травми нанесені тупим предметом, - повідомляє т.в.о. начальника Кременецького відділу поліції Роман Стрижак.

Наразі правоохоронці розшукують причетних до злочину людей. Обставини інциденту з’ясовуються. Триває досудове розслідування.

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ