Читайте нас в соціальних мережах

Сьогодні на національному каналі покажуть фільм про загиблого героя Небесної сотні з Тернопільщини (відео)

Неділя, 19 лютого 2017 12:23
У дні річниці Революції Гідності українські глядачі зможуть побачити щонайменше два нові документальні фільми, які розповідають про події 2013-2014 років. Один із них, про Устима Голоднюка – юного активіста з Тернопільщини, який загинув під час розстрілів на Інститутській.

Стрічка "Небо падає. Три місяці з життя Устима Голоднюка" приєднується до когорти хронікальних фільмів, що зафіксували Майдан. Автори фільму - кінооб'єднання «Вавилон13», що з'явилось під час Майдану.

"Це - не традиційний телевізійний портрет, - каже один із авторів фільму, режисер Володимир Тихий, - Устим Голоднюк присутній у цій історії як живий персонаж". Фільм розповідає як про три місяці протестних подій, так і про "наймолодше та найромантичніше" покоління Майдану.

Під час подій на Майдані один із Героїв Небесної Сотні, Устим Голоднюк, домовився з побратимами, що про небезпеку повідомлятимуть один одному вигуком "Небо падає!" (щоб не лякати інших та не сіяти паніку)...

Фільм покажуть на Першому національному 19 лютого о 21:30 год. А після прем'єри стрічку планують викласти на Youtube-каналі «Вавилон13».

На цій же сторінці доступний попередній документальний фільм Володимира Тихого про Майдан, "Бранці", в якому він спpобував зазирнути по інший бік барикад - у шеренги силовиків.

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар