Читайте нас в соціальних мережах

Молода брюнетка з Тернополя керуватиме обласним управлінням держпраці

П'ятниця, 17 лютого 2017 15:00
32-річна тернополянка Наталія Рус очолила Управлінні держпраці у Тернопільській області. Офіційне призначення відбулося вчора, 16 лютого.

До цього вона працювала у цій же установі та цій же керівній посаді, лише з приставкою «в.о.».

Як повідомляють Управлінні держпраці, Наталя Олександрівна здобула вищу освіту у Тернопільському національному економічному університеті на факультеті «Міжнародного бізнесу й менеджменту». Там отримала диплом із відзнакою після закінчення магістратури за спеціальністю «Державна служба».

Попри доволі молодий вік, як для керівника, Наталя Рус має чималий досвід - працювала провідним інженером відділу технічного забезпечення Тернопільського обласного центру по нарахуванню та контролю за здійсненням соціальних виплат, головним спеціалістом відділу з питань праці та трудових відносин управління праці та зайнятості населення головного управління праці та соціального захисту населення облдержадміністрації, головним спеціалістом-експертом з умов праці відділу з питань праці та трудових відносин управління праці та зайнятості населення головного управління праці та соціального захисту населення облдержадміністрації, а також головним державним експертом з умов праці департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації.

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар