Читайте нас в соціальних мережах

У центрі Тернополя на "дошці ганьби" - регіонали, підприємці, політики (фотофакт)

Середа, 15 лютого 2017 19:07
Обіцяли – зробили. У Тернополі відновили «стовп ганьби», як який був на Театральному майдані в часи Революції Гідності. Щоправда, зараз це дошка. І розміщена вона вже поблизу Українського дому «Перемога», що в центрі.

Нагадаємо, ініціатива належить тернопільським «свободівцям», про що вони неодноразово анонсували під час заходів.

- Дуже б хотілося нагадати людям, які забули, хто був на тому стовпі. Ми його зробимо з реальними прізвищами, щоб показати, що сталося з цими людьми після Майдану і, щоб тернополяни побачили, до яких сил ці люди перебралися, – говорив під час останнього злету патріотичної організації «Сокіл» голова Тернопільської обласної організації «Свобода» Володимир Стаюра.

І ось, пройшло зовсім мало часу і дошка таки з’явилася. Під написами "Вони зрадили громаду Тернопільщини" та "Вони зрадили Україну" - прізвища відомих тернополян, більшість з яких – колишні регіонали. Серед них – Валентин Хоптян (екс-губернатор, призначений у 2010 екс-президентом Віктором Януковичем. Член Партії регіонів, зміщений з посади після Євромайдану), Володимир Васенда - голова реєстраційної служби Теребовлянського району, член Партії Регіонів, Богдан Яциковський - перший заступник голови Збаразької районної державної адміністрації, Павло Федик – екс-директор ВПУ-4 Тернопіль, Світлана Демчук - заступник голови Шумської райадміністрації ТОО Єдиний центр, Андрій Федун - завідуючий господарством Фонд комунального майна тернопільської районної ради ТОО Партія Регіонів та ще з десяток знаних людей.

Тим часом у соцмережах з цього приводу вже жартують, мовляв, із цією акцією трохи запізнилися. Та й прізвища на стовп потрібно би вже вписувати з числа діючих керівників різних рівнів, адже 2013-ий пройшов, а зрадників і зараз не бракує.

Коментарі  

-1 #2 ірина 15.02.2017, 19:43
Свободівці вже не знають, як прогнутися перед народом, щоб не кинули їх на чергових виборах. Але свободівці не знають, що народ краще себе почував при регіоналах, чим при нинішній "патріотичній" владі. Так що хлопці ваш стовп ганьби буде актуальний тоді, коли на цьому стовпі будуть прізвища порошенка, гройсмана луценка, парубія і їм подібних.
Скарга
+6 #1 Зорян 15.02.2017, 19:23
Пора вже сьогоднішніх вождів туди вішати, вони вже давно переплюнули папередників.
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ