Читайте нас в соціальних мережах

У Тернополі проводжають зиму спортивними турнірами та дитячими забавами (Фото, Відео)

Субота, 11 лютого 2017 16:08
Проведемо зиму разом, аби швидше закликати весну. У Тернополі від самого ранку триває «Свято Зими». Дійство проходить у парку ім. Т. Шевченка. Попри морозяну погоду на зимову забаву прийшли сотні тернополян.

Відтак містяни беруть участь у змаганнях на санках, спортивних естафетах, а найактивніші навіть грають у футбол на льоду. Також відбувся турнір з хокею, а на кризі тернопільського ставу - змагання парапланеристів на точність приземлення на льодовик покрив.

«У змаганнях беруть участь 20 учасників із західного регіону. За допомогою квадроциклів вони піднімаються в небо та приземляються у певну точку. Хто буде найвлучнішим, той отримає кубок міста», - розповів начальник управління сім’ї, молоді і спорту Микола Круть.

Серед улюблених розваг на «Святі зими» - катання на конях та квадроциклах. Коники із санями бігає по озеру від центрального причалу до острівця Закоханих. Тривалість - до 10 хвилин. Вартість - 20 грн. з людини.

Також на святі працює наметове містечко, де пригощають гарячими напоями.

Нагадаємо, що «Свято зими» має і патріотичну складову. Сьогодні, 11 лютого, в місті буде збір соколят і о 19.00 основна сцена переноситься на Театральний майдан. Там пройде велика концертна програма за участі відомих гуртів «Тінь сонця», «Лан», яка триватиме до 21-22 години.

 

 

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ