Читайте нас в соціальних мережах

Від важкої недуги несподівано помер 23-річний тернопільський музикант Іван Чопик

Вівторок, 17 січня 2017 17:01
16 січня несподівано і раптово обірвалося життя талановитого молодого тернопільського музиканта Івана Чопика – барабанщика гурту «Bugs Bunny» Івана Чопика. 23-річний хлопець, який, здавалося йшов на поправку, помер від раку.

Цю сумну новину опублікували на сторінці гурту його колеги:

«16 січня пішов від нас назавжди наш любий вірний друг і музикант. Помер Іванко від раку, який за рік часу з'їв усе живе у ньому. Повірити у те нам дуже важко, але реальність хвилями приводить нас до тями. Ми знаємо, Іван, що ти до кінця вірив у наш гурт, у своє майбутнє, у те, що ти видужаш і ми з новою силою почнемо писати, створювати, їздити по концертах, творити те майбутнє, яке ми хотіли б мати усім колективом.

Твоя мрія не згасне, ніколи, допоки ще ми будемо живі. Тільки це все тепер буде без тебе, лише з одним гаслом "заради тебе". Тепер у нас є ноша, яку кожен із нас буде нести до кінця. Ми пам'ятатимемо тебе завжди і з твоїм ім'ям виходитимемо на сцену. Хто б не грав в нашому колективі, саме ти завжди будеш - НАШ БАРАБАНЩИК і залишишся ним назавжди. Впевнені, що життя не настільки довге і досить скоро ми зможемо заграти з тобою ще раз, але цього разу це буде уже "Небесний Bugs Bunny". ЛЮБИМО ТЕБЕ!!!»

Зворушливі розповіді про Івана пишуть зараз ті, хто таємно захоплювався ним, хоч і ніколи про це не говорив вголос. Один з них – гітарист Назар Антоник:

«Ти приклад сили і твердості волі та непохитної віри у краще. Ти жодного разу ні на що не нарікав, а тільки усміхався і постійно жартував. Зовсім недавно ти сказав мені, що: «Хороші люди завжди будуть з Богом!». І я ні на секунду не сумніваюся, що ти з Богом. Я ніколи не чув про Тебе поганого слова. НІКОЛИ. Ти багато мене багато навчив своїми вчинками, рішеннями, хоча я ніколи про це не говорив Тобі.
Напевно, Богові в Небесний Оркестр знадобився талановитий барабанщик і водночас прекрасна людина. Інакшого пояснення в мене немає. Друже, ти світло, яке завжди випромінювало добро. І ми будемо нести твоє світло, допоки є на цій землі!»

Редакція сайту «Тернополяни» щиро співчува родичам та друзям Івана Чопика. Вічна пам’ять талановитому музиканту…

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ