Читайте нас в соціальних мережах

Мешканець Тернопільщини у свій 29-ий день народження вдруге народився, а його наречена загинула в автокатастрофі

Понеділок, 16 січня 2017 16:49
Страшна трагедія трапилася недільного ранку 15 січня у столиці: у жахливій ДТП загинула 25-річна дівчина з Тернопілля.

Того ранку разом із своїм нареченим, 29-річним Василем, Надя їхала на роботу у таксі. Несподівано у їхнє авто Skoda на великій швидкості в’їхала Toyota, водій якої проїхав на червоний сигнал світлофора. Попередньо відомо, що Skoda їхала по вулиці Володимирській від Льва Толстого до вул.Богдана Хмельницького, а Toyota — від площі Перемоги в центр. В результаті сильного удару в лівий бік автомобіль Skoda відкинуло на близько 30 метрів в огорожу бульвару. Туди ж вилетіла і Toyota.

В аварії на місці події загинула 25-річна тернополянка, яка не пристебнута сиділа на задньому сидінні автівки. Водія і ще одного пасажира таксі (Василя) забрала «швидка».

Серйозно постраждав водій Skoda — у нього перелом тазу, політравма.

У потерпілого пасажира, який родом із Заліщицького району, вчора саме було день народження. Лікарі кажуть, що він просто вдруге народився, адже доставлений він був у вкрай важкому стані.

На жаль, врятувати його наречену не вдалося – у неї була важка відкрита черепно-мозкова травма, переломи ніг. Toyota влетіла в таксі, сильно протаранивши сторону, де сиділа Надя Явнич. Шансів вижити у неї просто не було.

Для друзів, які знали цю пару, досі шок. Подруга загиблої Ольга розповідає, що планувала зустрітися з Надією у Тернополі, вже через декілька днів, але не судилося.

- Вони обоє на різдвяні свята були не такими як завжди. Неначе щось відчували, - каже журналістам сайту «Тернополяни» співрозмовниця. - У них не було настрою, і це не було пов’язано із взаєминами між ними. Василь дуже любив Надю, він пилинки на ній здував у буквальному значенні. У вересні 2017-го вони мали побратися. Про це навіть говорити страшно… Цього вже ніколи не буде. Надя була справжньою красунею. Дай Боже Васі здоров’я, бо навіть не уявляю який у нього стрес…Бог подарував йому шанс жити вдруге не просто так…

- Стан його стабільний але важкий. Василь при свідомості. Руки, ноги, голова цілі! Зламані 7 ребер, пошкоджені легені, аорта з крововиливом, була розірвана діафрагма на 12 см через яку всі внутрішні органи змістилися вверх до легенів, вчора під час операції вирізали селезінку і зробили купу швів щоб повернути все на місця. Лікарі обіцяють,що він буде жити, правда лікування буде тривалим. Дякуємо всім,хто переживає і підтримує, - пише у соцмережі подруга Олеся Шкляр.

Зараз Василь потребує тривалого лікування. Допомогти йому просять молитвами та коштами. Гроші можна перерахувати на картку ПриватБанку: 4149625811267390 (Томунь Василь Омелянович).

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ