Читайте нас в соціальних мережах

Тернопільський фрі-файтер Микола Гринчук здобув дві блискучі перемоги на Кубку Буковеля і вийшов у фінал (відео)

Неділя, 15 січня 2017 10:51
Тернопільський фрі-файтер Микола Гринчук здобув дві перемоги у першому турі Кубку Буковеля і вийшов у фінальну частину змагань.

Спортсмен змагався у категорії до 77 кілограмів.

У першому бою Гринчук зустрівся з івано-франківцем Андрієм Чуревичем. Поєдинок тривав всього півтори раунди. Після тотальної преваги у першому відрізку матчу, Микола у другому раунді збив суперника у партер, де засипав його неймовірною кількістю ударів. Рефері нічого не залишалося, як зупинити зустріч.

Другий двобій Миколи Гринчука тривав всього сорок секунд. Його суперник Максим Сергеєв з Кременчуга не зумів нанести жодного пристойного удару. У свою чергу тернополянин збив бійця з Полтавщини у партер, де після кількох ударів зумів зробити больовий прийом на руку. Після такого важеля Сергеєв здався.    

Для інформації, Кубок Буковеля - фінальна частина Чемпіонату України з фрі-файту дивізіону "Еліта", а це означає, що перед вами змагатимуться тільки кращі фрі-файтери України.

7 сезон унікальний у всьому: це і новий відкритий майданчик для вільного поєдинку, і максимально якісний підбір спортсменів, виконаний компанією "Peresvit promotion", що є лідером галузі в Китаї і виступає головним організатором цього сезону.

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ