Читайте нас в соціальних мережах

Під тернопільською поліцією – переполох. Активістів «Правого сектору» оточили спецпризначенці (ФОТО, ВІДЕО)

Четвер, 12 січня 2017 13:51
У тернопільському міському відділку поліції – переполох. Там наразі утримують активістів «Правого сектору», які зірвали судове засідання по справі замовного вбивства Віталія Ващенка.

 Сьогодні, 12 січня, у Зборівському районному суді відбулося чергове засідання по справі замовного вбивства Віталія Ващенка. Проте справу знову перенесли.

Цього разу засідання зірвали громадські активісти «Правого сектору». Коли підсудні зайшли до судової зали, активісти облили їх червоною фарбою. Таким чином вони висловили свій протест, мовляв справу затягують – затримані зухвало себе поводять під час слухання справи, а їхні адвокати вже декілька разів не з’являлися на суд.

Обливши червоною фарбою затриманих виконавців та посередника у справі вбивства Ващенка,  громадські активісти вийшли з судової зали та попрямували додому. Проте, як стало відомо «Тернополянам» на півдорозі їх перехопили правоохоронці на чолі з головним поліцейським області Олександром Богомолом.

Активістів доправили до міського відділку поліції. Сам відділок у цей момент був під охороною  спецпризначенців.

Наразі активістів «Правого сектору» допитують та беруть відбитки пальців.

Деталі згодом…

Нагадаємо, 48-річного Віталія Ващенка з міста Кременець на Тернопільщині вбили 26 травня 2016 року. Було затримано виконавців, посередника та організатора вбивства. Відомо, що виконавці та посередник – з Дніпровської області. Організатор – відома постать у кримінальному світі, неодноразово судимий, останній його термін покарання за злочин – 15 років ув’язнення. Щодо сторони захисту, то інтереси підсудних захищають приватні адвокати, троє з яких – з Тернопільщини, один – з міста Дніпро.

 

Додати коментар