Читайте нас в соціальних мережах

Управління юстиції Тернопільської області оголосило конкурс на 15 керівних посад

Середа, 11 січня 2017 13:19
Головне територіальне управління юстиції у Тернопільській області оголосило конкурс на заміщення 15-ти вакантних керівних посад.

 

Зокрема, оголошено конкурс на посаду начальника Гусятинського районного відділу державної реєстрації актів цивільного стану на період відсутності основного працівника.

Також оголошено конкурс на заміщення вакантної посади завідувача сектору взаємодії з суб’єктами державної реєстрації та підвищення кваліфікації державних реєстраторів Управління державної реєстрації Головного територіального управління юстиції у Тернопільській області.

Крім того, шукають претендентів на заміщення вакантних посад начальників Борщівського, Заліщицького, Підволочиського, Теребовлянського, Тернопільського районних та Бучацького міжрайонного відділів державної виконавчої служби.

Бажаючі можуть також взяти участь у конкурсі на заміщення вакантних посад заступників начальника Бучацького, Чортківського та Збаразького міжрайонних відділів державної виконавчої служби, заступників начальників Зборівського, Теребовлянського районного відділу державної виконавчої служби, 2-ох заступників начальника Тернопільського міського відділу державної виконавчої служби.

Всі вакансії є посадам державної служби категорії «Б».

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ