Читайте нас в соціальних мережах

Знаменитий друг мера Тернополя розповів про своє ставлення до України

Четвер, 05 січня 2017 17:49
Відомий грузинський актор і співак Вахтанг Кікабідзе, який неодноразово відвідував Тернопіль і вважає Сергія Надала своїм другом, зізнався які почуття у нього викликає Україна та українці.

Як розповів Кікабідзе, він завжди підтримував наш народ, якому у ці непрості часи потрібно "триматися за руки".

«Грузини, як і всі хороші люди, підтримують Україну. Всім українцям потрібно взятися за руки в цей важкий час, - заявив Вахтанг Кікабідзе в інтерв’ю одному з українських видань. – Я справді переживав за події на Майдані і лише вік та проблеми зі здоров'ям завадили мені битися пліч-о-пліч з українцями».

Він також назвав Путіна політиком "чорної сили" та заявив, що не бажає ні Україні, ні Грузії наступу "російського кирзового чобота".

Нагадаємо, що знаменитий актор та співак має безліч нагород, проте у 2008 році він не прийняв від Дмитра Медведєва винагороду. Таким чином, він висловив протест стосовно військових дій Росії в Південній Осетії, засудив країну й більше туди не приїжджав. Відомо також, що за свою антиросійську позицію Кікабідзе потрапив до "чорного списку" Кремля. А за висловлювання на захист України йому навіть погрожували розстрілом.

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ