Читайте нас в соціальних мережах

Нова директор тернопільської аптеки №78 понаставляла в приміщенні 13 камер відеоспостереження

Середа, 04 січня 2017 17:22
Роботу колективу аптеки №78 м. Тернополя відслідковують 13 камер відеоспостереження. Таке нововведення – примха новопризначеної очільниці аптечного закладу.

Як стало відомо журналістам сайту «Тернополяни» з власних джерел, таким чином 25-річна Ольга Жеруха намагається відстежувати роботу своїх підопічних з метою звільнення у випадку виявлення порушень. Так, фармацевти щодня працюють «під пильним оком» камер, направлених у протилежну від залу сторону. 

Втім, це далеко не все. За словами співробітників найстарішої тернопільської аптеки, пані Ольга набрала «своїх» людей, які працюють там на пів ставки і при цьому чомусь отримують вдвічі більшу зарплату, ніж ті, хто працює на повну. При цьому, сама очільниця комунальної аптеки у місяць отримує 13-15 тисяч гривень.

Тернополяни, які ще донедавна були постійними клієнтами аптеки №78 помітили і те, що там необґрунтовано завищують тарифи за виготовлення ліків та мазі за рецептами лікарів. Для прикладу, якщо порівнювати із цінами на аналогічні препарати в аптеці №103, то в останній вони обійдуться у 3-4 рази дешевше.

Зрештою, як працівники, так і її покупці незадоволені тим, що зараз відбувається у аптеці №78, яка через бездарне (на їхню думку) управління втрачає авторитет серед місцевих мешканців та згодом може просто збанкрутувати. Втім, чомусь обласна влада вперто закриває очі на діяльність Ольги Жерухи, яка, до слова, прийшла керувати фармацевтичною установою у 2015-му – відразу після одержання диплома про заочну вищу освіту.

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ