Читайте нас в соціальних мережах

У Тернополі на вул. Мазепи вже побили недобудовану сучасну зупинку (фотофакт)

Вівторок, 27 грудня 2016 14:42
У Тернополі взялися за реалізацію проекту «smart»-зупинки громадського транспорту з павільйоном торгового призначення європейського зразка. Розташована вона буде на вулиці Мазепи.

Сам павільйон вже закінчують монтувати. Люди, які виконують роботи кажуть, що спочатку завершать накриття майбутнього магазину, а згодом приступлять і до інших етапів.

Нагадаємо, тут передбачається облаштування безкоштовного WiFi доступу, буде доступний моніторинг місцезнаходження транспорту за допомогою сервісу “detransport.com.ua“, прогноз погоди та новини Тернополя. Принаймні, так обіцяв підприємець, який і запропонував реконструкцію зупинки громадського транспорту з добудовою торгового об’єкту.

До слова, вандали вже встигли познущатися із недобудованого приміщення. Невідомі вибили скло за яким у майбутньому мав би стояти монітор, де в відображалася вищезгадана інформація. Схоже, підприємцю доведеться замінити склопакет. Залишається лише риторичне питання: чим керуються особи, які дозволяють собі нищити чуже майно?

22-0

1 499

1 500

фото автора

Коментарі  

+4 #3 Степан 28.12.2016, 07:59
Бидлота. В Центрі повиривали на сонячному дереві заправки. Отака собі провірка на "європейськість "
Скарга
-3 #2 є 27.12.2016, 22:06
Погляньте, як близько об"єкт до дороги.
Також він загороджує оглядовість пасажирам, які очікують на "маршрутки".
Тож,- є великий ризик нещасних випадків(!!!).
Але хто це враховує, коли йдеться про гроші?
Скарга
+1 #1 Іра 27.12.2016, 21:55
Щоб виздихали всі вандали щоб їм руки повідривало.Здо хніть придурки не маєте що вибивати ідіть свої мамі зуби повибивайте і морду набийте що вас дураків вимножила на світ краще б аборт зробила.Люди моліться як у вас має народитися якесь недоробоене краще б воно здохло ще в утробі.Бо воно і вам щастя не принесе і комусь нашкодить.
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ