Читайте нас в соціальних мережах

Тернопільський студент із Нігерії підірвав інтернет новою українською піснею (ВІДЕО)

Вівторок, 27 грудня 2016 11:55
Студент Тернопільського медичного університету нігерієць Леонардо Ободоеке підірвав інтернет новою українською піснею.

«Листи» - авторська пісня Лео. Перша з написаних ним українською мовою, яку він вивчив за півтора роки. Музичний стиль Leo Mantis,  такий у співака творчий псевдонім, унікальний в поєднанні африканського блюзу, року та інді. 

Нагадаємо, до Тернополя Лео приїхав здобувати освіту. У 2013 студент Тернопільського державного медичного університету імені І.Горбачевського отримав неабияку популярність в інтернет-спільнотах завдяки виконанню пісень гурту «Океану Ельзи». 

Майбутньому хірургу подобається красива і змістовна поезія. Він залюбки слухає українські гурти, вивчає нашу мову і вдумується у зміст кожного слова. Українську мову Леонардо вивчив, спілкуючись із тернополянами та слухаючи україномовні радіостанції.

Будучи студентом третього курсу нігерієць вирішив спробувати свої сили і в проекті «Голос країни». Його спроба виявилася вдалою — музикант опинився в команді Святослава Вакарчука, але нажаль не дійшов до фіналу. Проте зумів зав'язати теплі стосунки зі своїм наставником. Відтак продюсерами кліпу стали Святослав Вакарчук та Віталій Телезін. Продюсери кліпу - Святослав Вакарчук та Віталій Телезін. Саунд-продюсери: Leo Mantis, Владімір Опсеніца, Віталій Телезін.

Додамо, що станом на сьогодні кліп на пісню «Листи» у мережі YouTube набрав майже 100 тис. переглядів.

 

 

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар