Читайте нас в соціальних мережах

Як тернополяни святкують католицьке Різдво (ФОТО, ВІДЕО)

Неділя, 25 грудня 2016 19:09
Три дні – з 25 по 27 грудня Тернопіль спільно з усім світом святкує католицьке Різдво.

Як розповів директор туристично-інформаційного центру Тарас Ковальчук, у нашому місті цьогоріч, чи не вперше запланували таку насичену програму на католицьке Різдво.

«Спільно з католицькими церквами та студентами–іноземцями, які навчаються у нас і святкують 25-27 числа Різдво, ми вирішили організувати на нашому «Зимовому містечку» дійства з колядками, з автентичними традиціями тих регіонів, звідки вони приїхали», - розповів Тарас Ковальчук.

Також в рамках святкування, сьогодні, 27 грудня  на Театральному майдані проходить концерт польського народного колективу з міста Ниса.

«Ми запланували багато заходів протягом трьох днів. Будуть частування та працюватимуть всі локації», - зауважив пан Тарас.

 

 

Коментарі  

0 #2 Пастор Олег Савчак 27.12.2016, 18:04
У програмі приймають участь 15 протистантських євангельських церков. Це різдво не католицьке, бо 75 процентів православних та усі протестанти відзначають Різдво у ці дні. А католики взагалі не приймали участі. Дуже шкода за такі свідомі чи випадкові не точності
Скарга
+1 #1 пастор Павло 26.12.2016, 11:09
пане Андрію, на жаль вами допущена серйозна помилка у висвітленні даних заходів - католицькі церкви не мають до них відношення. Це святкування організовано Протестантським и церквами Тернополя та області в рамках святкування 500-річчя Реформації. Виправте будь-ласка неточності. Дякую за розуміння.
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ