Читайте нас в соціальних мережах

Вступна кампанія-2017: що чекає тернопільських абітурієнтів

П'ятниця, 09 грудня 2016 19:17
Трохи більше, як через місяць, з 10 по 31 січня триватиме реєстрація на пробне ЗНО. За 120 гривень можна буде знову перевірити свої знання з одного чи двох обраних предметів.

Вже з 6-го лютого розпочнеться реєстрація на справжнє тестування, яке відбудеться в травні. Часу аби подати документи буде цьогоріч менше, до 17 березня. Однак, змінити дані можна буде ще до кінця березня.

 «Для тих, хто не має доступу до сучасних форм спілкування, в області буде створено єдині пункти реєстрації. Зазвичай таких є два в області на базі університетів», - зауважив заст. директора з питань ЗНО та моніторингу якості освіти ТОКІППО Юрій Шайнюк.

В 2017-му випускники шкільних іспитів не складатимуть. Державну атестацію зарахують їм виключно за результатами ЗНО з трьох предметів. Традиційно, українська мова і література – обов’язково. Математика або історія України, і третій предмет на вибір. Загалом, можна буде скласти тестування з максимум 4-х предметів. Вже в двадцятих числах травня відбудуться перші тести, останні проведуть в середині червня.

 «Найголовніше – це програми тестування, програми ЗНО, вони є минулорічними. Тобто, нічого не змінилося, за тими самими навчальними програмами буде відповідно формуватися тестовий зошит. Це означає, що не буде рівнів тестів: базового, поглибленого тощо. Все залишається на минулорічному рівні», - продовжив Юрій Шайнюк

Як повідомляє ІНТБ, під час вступної кампанії 2017-го діятимуть сертифікати 2016-го року. А подача документів на вступ у внз буде виключно  електронною, за винятком окремих категорій абітурієнтів. 

 

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ