Читайте нас в соціальних мережах

18-річна «ліберо» Олена Тофан – «Міс «Галичанка»-2016» (фото)

Вівторок, 06 грудня 2016 19:46
18-річна ліберо Олена ТОФАН обрана «Міс «Галичанка»-2016». Такі результати голосування на сторінці ФВУ у соціальній мережі «Фейсбук».

Вона поки що наймолодша фіналістка всеукраїнського конкурсу волейбольної краси, повідомляє прес-служба ФВУ.

Якщо попередні лауреати клубних конкурсів краси - досвідчені Аліна Степанчук («Хімік»), Олена Козиряцька («Орбіта») та Людмила Ляпка («Сєвєродончанка») - добре відомі широкому колу вболівальників, то красуня №1 тернопільської «Галичанки» тільки в цьому сезоні дебютувала на національній арені. І ця нагорода напевно ії найперша перемога в дорослій кар’єрі.

Родом переможниця з Тернополя, займається волейболом вже п’ять років. Починала у Івана Федоровича Вовчанського, як і чимало тернопільських волейболісток, зокрема Надія Кодола, котра грає зараз в «Каннах». До речі, саме Надія та Вікторія Дельрос є взірцем для Олени. Вікторія навіть допомагала колишній діагональній освоювати нове амплуа, коли влітку була в Тернополі. Зараз Олена основний ліберо «Галичанки» і на цю мить найголовніша ціль кар’єри,  за визнанням самої волейболістки, добитися найкращої якості гри саме в цьому амплуа.

Що стосується безпосередньо конкурсу, то вже в середині тижня Олена вирвалася в лідери і в підсумку зберегла за собою першу сходинку до фінішу з хорошим відривом. 120 очок отримала вона від уболівальників.

Вітаємо тернопільську волейболістку з маленьким успіхом і нагадуємо, що конкурс «Міс волейбольна Україна-2016» продовжується. 

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар