Читайте нас в соціальних мережах

У військовій частині Тернополя військовослужбовці влаштували "кулачні бої": один – у лікарні

Четвер, 24 листопада 2016 12:25
Сьогодні вранці у першу міську лікарню Тернополя із залізничного вокзалу доставили 31-річного військовослужбовця військової частини №44. У нього були численні травми.

За інформацією журналістів сайту «Тернополяни», потерпілий – мешканець м. Хоростків Гусятинського району. Медики діагностували у нього закриту травму грудної клітки, підозру на перелом ребер та ссадну обличчя.

Дані ушкодження чоловік отримав вчора ввечері від іншого військовослужбовця на території тої ж таки в/ч №44, що дислокується у Тернополі на вул. Дубовецькій. Обставини бійки з’ясовують правоохоронці.

ОСТАННІ НОВИНИ

Коментарі  

+1 #2 Військова частина 25.11.2016, 15:04
Спростування інформації про побиття військовослужбо вців військової частини польова пошта В1428.
На перший погляд інформація,про побиття військовослужбо вця, яка подається в статті інтернет видання “Тернополяни”, виглядає нібито «сенсаційною». Але чому поважні інформаційні ресурси не перевірили вищезазначену інформацію у командування військової частини окремої артилерійської бригади, а обмежились лише простою подачею неперевіреної інформації чи перепостом тим самим опустилися до рівня “жовтої преси” ? Чому ніхто не написав, що згаданий військовослужбо вець солдат П., 23 листопада 2016 року перебував на військовій службі в стані алкогольного сп’яніння, пройшов освідчення на підтвердження алкогольного сп’яніння, після чого самовільно залишив розташування військової частини ще з одним подібним собі товаришем.Звича йно ж по факту,яке мало місце порушення командуванням окремої артилерійської бригади надано доповіді до відповідних служб та інстанцій. А згадані горе-воїни, знаючи яку відповідальніст ь вони несуть за скоєні порушення військової дисципліни, замість того щоб визнати свою провину, відновити свій авторитет каяттям, наполегливою працею та високими професійними здобутками, в кращих традиціях шляхом обману вдаються до виправдань своєї ганебної поведінки, звертаючись до фахівців цивільних медичних закладів та підключають до цього журналістів.
Наразі у військовій частині проводиться службове розслідування по факту перебування вищезгаданих військовослужбо вців на військовій службі в стані алкогольного сп’яніння та самовільного залишення військової частини (місця служби).
Скарга
0 #1 Військовий 24.11.2016, 21:51
Чому не запитаєте а пишете про хероїв.Згідно протоколу про вживання алкоголю,зрозум іло що знімають з зарплати значну суму.Так вже боряться з пияцтвом в армії бо інакше не доходить.Цей алкаш вчора вжив спиртне, його виявилии нетверезим і відвезли на освідчення в накродиспансер, де підтвердили факт алкоголю в організмі. Згодом його відпустили додому бо ж контрактник після 19 години йде до рідних.Ідіот десь по дорозі ще собі навернув ,шлявся,невідом о де,а сьогодні взагалі не вийшов на службу. Щоб не було прогулу звернувся в травмпункт за довідкою,але не розумів,щоможе бути за таке та й військових відслідковують покруче.Але ж як зясувалось вже не перший раз по факту вживання алкоголю у цього солдата,тому є надія що незабаром ЗСУ позбудуться таких "захисників".Ал е бєлка,очевидно бере верх.Бо ж жоден із частини не чув про вчорашній скандал типу бійки у частині,лише дивуються як так можна збрехати і не почервоніти.А що від кого і де саме заробив то ще будуть розбиратися.Мож е і на Ж.Д їхав і не доїхав.
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ