Читайте нас в соціальних мережах

Відома тернопільська спортсменка - номінант престижної премії "Жінка року-2016"

П'ятниця, 18 листопада 2016 15:44
Знана тернопільська спортсменка, «золота» біатлоністка Олена Підгрушна – одна з 5-ти номінантів престижної всеукраїнської премії «Жінка року» в номінації «Спорт».

Про свою участь в проекті олімпійська чемпіонка написала на своїй сторінці в мережі «Фейсбук», де попросила підтримати її.

«Для мене випала велика честь бути однією з номінантів в національній номінації “Жінка року – 2016. Спорт”. Пройшовши перший етап відбору експертами, серед яких провідні спортсмени Лілія Підкопаева та Денис Сілантьев, де мене обрано до п’ятірки найкращих. В цій п’ятірці всі відомі спортсменки - мої колеги Аня Різатдінова, Оля Харлан, Валя Семеренко та Юля Джима. Підтримайте найкращу спортсменку на ваш погляд своїм голосом”, – пише Олена Підгрушна.

Організатором всеукраїнської премії «Жінка року» традиційно є улюблений журнал жінок – «Единственная». Загалом буде 9 номінацій, 44 унікальні історії, 34 професійні експерти та чотири етапи проведення конкурсу. Наразі маємо другий етап – голосування за домінантів проекту, який триватиме впродовж листопада-грудня. Підбиття підсумків відбудеться у січні, після цього вже у лютому очікується церемонія нагородження переможців проекту.

Проголосувати за своїх фаворитів можна ТУТ.

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ