Читайте нас в соціальних мережах

Поки мешканці Березовиці йшли на роботу в Тернопіль пішки, фури "шліфували" лід (фото)

Середа, 16 листопада 2016 19:00
Це вже ближче до вечора ситуація на під’їздах до Тернополя більш-менш стабілізувалася – транспорт помалу рушив. А протягом дня поряд з потоками автівок, які стояли в безкінечних заторах, вузькою колоною рухалися люди.

Це – мешканці вул. Микулинецької та жителі Березовиці. Так вони йшли на роботу, вели дітей до школи. Багато з них долає цей важкий і довгий шлях вже третій день поспіль, адже дочекатися громадського транспорту й годі.

- Маршрутки перегружені, люди не мають в транспорті чим дихати, погано їм, діти кричать… Це якесь жахіття! Стояти надворі в очікуванні, що попадеться більш-менш не перевантажений автобус – це втрачати час і просто замерзати. Немає іншого виходу як іти, - розповідають журналістам сайту «Тернополяни» мешканці «Кемпінгу».

Тим часом комунальники списують транспортний колапс на людей, мовляв, ті їздять на «літній» резині, чим блокують техніку та створюють затори на трасі.

- Сьогодні ми більше години їхали в Тернопіль машиною, вчора значно довше часу затратили, щоб потрапити назад у Березовицю, - зізнається жителька передмістя Марія Дзюбак. – Дорожні служби не працюють, бо роботою це назвати не можна – четвертий день підряд ситуація в місті критична, Тернопіль – у всіх випусках нових столичних телеканалів.

І ось, згідно останньої інформації, на в’їзді в обласний центр знову застрягли більше сотні машин. За словами очевидців, великогабаритні фури "шліфують" лід і блокують дорогу транспорту, який рухається зі сторони Березовиці.

1561

1562

1563

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ