Читайте нас в соціальних мережах

Василина Слебедюк за кілька днів представитьТернопілля у фіналі конкурсу краси «СтудМіс України 2016» у Києві

П'ятниця, 28 жовтня 2016 20:39
Вже, 1 листопада, у концерт-клубі «Бельетаж» відбудеться фінал Всеукраїнського конкурсу краси, кмітливості та таланту «СтудМіс України 2016».

20 конкурсанток з усієї України готові позмагатися за звання «СтудМіс України 2016» та представити нашу державу на Міжнародному конкурсі «World Miss University». Дівчата продемонструють нам свою чарівність, грацію та жіночність у декількох дефіле: в національному вбранні, купальниках та вечірніх сукнях. Традиційним також буде інтелектуальний конкурс. 

Традиційно восени столиця збере з усіх куточків України найкрасивіших, кмітливих та талановитих студенток країни - фіналісток конкурсу «СтудМіс України». Тернопільську область представить Василина Слебедюк, яка раніше стала переможницею регіонального конкурсу «СтудМіс 2016».

Дівчата готують грандіозне шоу з українськими музикантами. Учасниці представлять приголомшливе дефіле в колоритних національних костюмах, запальний вихід в купальниках і, звичайно ж, продемонструють кмітливість в давно полюбився глядачам конкурсі з каверзними питаннями. Окремо дівчата підготували відео про свої таланти. Володарка титулу «СтудМіс України 2016» представить Україну на міжнародному конкурсі краси World Miss University 2016.

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар