Читайте нас в соціальних мережах

У Збаразькому районі депутати викликають «на килим» заступників голови РДА за катастрофічну ситуацію у гуманітарній сфері (документ)

Середа, 26 жовтня 2016 17:56
Фракція Всеукраїнського об’єднання «Свобода» в Збаразькій районній раді ініціює звіти заступників голови Збаразької РДА – Юрія Головатюка та Петра Тиня.

Націоналісти вимагають заслухати цих високопосадовців вже під час найближчого сесійного засідання 4 листопада цього року.

Головною причиною заслуховування звітів заступників голови РДА скандальновідомого Анатолія Качки є катастрофічна ситуація у гуманітарній сфері Збаражчини. Зокрема, це невиплата заробітних плат працівникам медичної сфери, незабезпечення підручниками загальноосвітніх шкіл, відсутніх повноцінного харчуваннях у навчальних закладах, проблеми із перевезенням учнів тощо.

«Фракція ВО «Свобода» в Збаразькій районній раді ініціює звіти заступників голови Збаразької РДА - Головатюка Ю.П. та Тиня П.В. на сесії районній раді, - написав на своїй сторінці у Фейсбуці депутат Збаразької райради Тарас Дячун. - Причиною заслуховування є проблеми озвучені у зверненні, так як саме у площині обов’язків цих посадових осіб знаходиться їх вирішення та попередження. Звертаємось до громадськості щодо обговорення, доповнень цих питань та постановці нових для звіту перед депутатським корпусом. Закликаю мешканців проявити громадянську позицію і долучитися до побудови громадського суспільства за допомогою інструментів, які надають соціальні мережі.»

Також, як вдалося з’ясувати з неофіційних джерел, ще однією причиною виклику «на килим» заступників голови РДА є регулярні пиятики під час робочого дня. Подейкують, що катастрофічна ситуація в гуманітарній сфері пов’язана з  повною невідповідністю займаній посаді Петра Тиня, який більшість свого робочого дня проводить за алкогольними застіллями.

14720345 2107725399453277 46689887157409111 n 

 

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар