Читайте нас в соціальних мережах

Голова Збаразької РДА вкотре «відзначився»: «під мухою» Качка вирвав з рук поліцейських постанову суду, покриваючи водія-п’яницю (відео)

Вівторок, 25 жовтня 2016 16:22
Жителі Збаража вкотре зафіксували неадекватну поведінку голови Збаразької районної державної адміністрації Анатолія Качки.

Чиновник із явними ознаками алкогольного сп’яніння накинувся на співробітників поліції, які намагалися вручити постанову Дніпровського суду про конфіскацію водійських прав у чоловіка, якого зловили п’яним за кермом.

Подія відбулася ще 5 жовтня цього року. Саме тоді у Збараж навідався голова Тернопільської ОДА, аби примирити Анатолія Качку з керівництвом цукрового заводу. З собою губернатор привіз кілька місцевих телеканалів, аби показати як «народжується» цукор.

Нагадаємо, як раніше розповів директор ТзОВ «Збараж-Цукор» Богдан Вороблевський, голова Збаразької районної державної адміністрації Анатолій Качка влаштував справжню травлю підприємству. За останній рік правоохоронні органи за подання владних структур відкрили кілька кримінальних проваджень.

Загалом, примирення Качки та Вороблевського відбулося. Як розповідають учасники «миротворчого процесу»,  після закінчення зйомок та огляду виробництва керівники різних рівнів дозволили собі «перехилити чарку». Коли обласне начальство роз’їхалося, Качка з водієм попрямував центральною дорогою Збаража. Там він зустрів вже ДАІвців, які очікували місцевого мешканця для вручення постанови суду про конфіскацію водійських прав. «Ніссан» пригальмував і між чиновником та правоохоронцями виникла словесна перепалка. Вже під час дискусії Качка несподівано вирвав згадану постанову Дніпровського суду, зім’яв папір і кинув його в автомобіль.

До речі, згаданий транспортний засіб є власністю самого Анатолія Качки. Але чомусь у позаробочий час водій РДА і надалі возить чиновника вже на його автівці.

Саму розмову записали на відео збаражчани, які стали випадковими свідками події. Як розповіли люди, поліціянти не змогли справитися з захмелілим чиновником і покликали на допомогу місцевих громадських активістів. Коли це побачив Качка, він наказав своєму водієві їхати з місця пригоди.    

    

 

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ